|

Antrenörlerden UEFA'ya sürpriz talep

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de katıldığı 20. UEFA Elit Kulüp Teknik Direktörleri Toplantısı'nda antrenörler, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarıyla ilgili flaş bir talepte bulundu.

Yeni Şafak
09:42 - 5/09/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:51 - 5/09/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Antrenörler, toplantı sonrası hatıra pozu verdi.
Antrenörler, toplantı sonrası hatıra pozu verdi.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 4 saat süren toplantıda Avrupa ve dünya futbolunun sorunları masaya yatırıldı.

Bunlar arasında en önemli olanı ise Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarında deplasman golü avantajının kaldırılması konusu oldu. Tecrübeli teknik direktörler, bu isteğin en azından uzatma dakikalarında uygulanması yönünde görüş bildirdiler.

  • Deplasman golü avantajının özellikle 180 dakikası eşitlikle biten müsabakalarda konuk ekibi ekstra zor duruma soktuğu ve yenilen golün elenmekle eş değer olduğu ifade edildi.
Ünlü teknik adamlar katılmıştı

UEFA Elit Kulüp Teknik Direktörleri Toplantısı'nda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yanı sıra Massimiliano Allegri (Juventus), Carlo Ancelotti (Napoli), Rafael Benitez (Newcastle United), Sergio Conceiçao (Porto), Unai Emery (Arsenal), Paulo Fonseca (Shakhtar Donetsk), Rudi Garcia (Olympique Marsilya), Julen Lopetegui (Real Madrid), Jose Mourinho (Manchester United), Thomas Tuchel (Paris Saint-Germain), Arsene Wenger gibi Avrupa'nın önde gelen teknik adamları yer almıştı.

#UEFA
#Şenol Güneş
6 yıl önce