|

Avrupa'da gündem F.Bahçe

Yabancı basına göre sarı-lacivertliler, Zebina, Trezequet, Dzsudzsak, Zlatan İbrahimoviç ve Querasma gibi yıldızlarla temas halinde

00:00 - 4/06/2010 Friday
Güncelleme: 01:00 - 4/06/2010 Friday
Yeni Şafak
Avrupa'da  gündem F.Bahçe
Avrupa'da gündem F.Bahçe

F.Bahçe'nin yapacağı transferler Avrupa basınında da yakından takip ediliyor. Avrupa basınına göre sarı-lacivertli kulübün listesinde birbirinden ünlü yıldızlar var. Macaristan spor gazetesi Nemzetisport, Hollanda'nın PSV takımında oynayan kanat oyuncusu Balazs Dzsudzsak'ın F.Bahçe ile anlaştığını öne sürdü. Nemzetisport, “Dzsudzsak Fener'e çok yakın” başlığı ile verdiği haberde, oyuncunun F.Bahçe ile anlaştığını ve yıllık 2.5 milyon euro alacağını yazdı. Haberde sarı-lacivertlilerin PSV'nin istediği 12 milyon euroluk bonservis ücretini 7 milyon euroya indirdiği belirtildi. Macar futbolcunun menajeri Jozsef Vörösbaranyi, henüz anlaşma imzalamadıklarını görüşmelerin sürdürdüğünü açıkladı. Dzsudzsak ise transferin her an gerçekleşebileceğini söyledi.

İtalyan ve Fransız basınına göre ise F.Bahçe, Juventus'un yıldız oyuncuları David Trezequet ve Jonathan Zebina'ya resmen talip oldu. Fransa'nın saygın gazetelerinden Le Parisien'de çıkan haber, ardından İtalyan basınına yayıldı. F.Bahçe Zebina ile ilgili haberleri yalanlamasına rağmen İtalyanlar Juventus'a resmi teklifin yapıldığını ileri sürdü. İtalyanlar, adı Beşiktaş ile anılan Queresma'ya en iyi teklif veren kulüpler arasında Sporting Lizbon ile F.Bahçe'nin bulunduğunu yazdı. İspanyol medyası ise F.Bahçe'nin Zlatan İbrahimoviç'le ilgilendiğini, Barcelona ile sarı-lacivertli kulüp arasında pazarlıkların sürdüğünü iddia etti.


14 years ago