|

Aybaba''dan Avrupa sözü

Süleyman Hatısaru
00:00 - 13/04/2013 Cumartesi
Güncelleme: 00:33 - 13/04/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Aybaba''dan Avrupa sözü
Aybaba''dan Avrupa sözü

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarını belirterek, mutlaka Avrupa''ya gideceklerini kaydetti. Üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında büyük eleştirilere maruz kalan tecrübeli teknik adam, yakın çevresine dert yandı. Sezon sonunu iple çektiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, '' Ligde kalan 6 maçımız var. Kim hakkımda ne konuşuyorsa bu maçların sonunda cevap vereceğim. Bu tür konuşmalardan artık sıkıldım. Şu an sadece kalan 6 maçı düşünüyo-rum. Beşiktaş''ı Avrupa kupalarına götüreceğim. Sonra oturup düşünüp geleceğim hakkında karar vereceğim'' şeklinde görüşle-rini dile getirdi.

Beşiktaş, bu hafta sahasında oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, dünkü idmanda kanat ortaları üzerinde duruldu.

Mervan Çelik atağı

Beşiktaş, İtalya''nın Pescara takımında forma giyen Türk asıllı Mervan Çelik''e talip olurken Futbol Şube Sorumlusu Tamer Kıran, bu oyuncu için İtalya''ya gidecek. 1 milyon TL bonservisi olan 22 yaşındaki oyuncuya Trabzon, Bursa ve Kasım-paşa da talip. Türk vatandaşlığı bulunan Mervan, orta sahanın iki kanadında da oynayabiliyor.


11 yıl önce