|

Burcu Çetinkaya: Şimdiki aklım olsa...

Ünlü rallici Burcu Çetinkaya, katıldığı bir TV programında "Şimdiki aklım olsa dövme yaptırmazdım" dedi. Çetinkaya ayrıca Şanlıurfa'ya yerleştiğini ve Kürtçe öğrendiğini söyledi.

16:53 - 5/02/2015 Perşembe
Güncelleme: 17:01 - 5/02/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Tesettüre girdikten sonra adı gündemden hiç düşmeyen ünlü rallici Burcu Çetinkaya, konuk olduğu 'Söylemezsem Olmaz' programında çarpıcı açıklamalara imza attı.


Şu an Harran Üniversitesi'nde tasavvuf üzerine eğitim aldığını belirten Çetinkaya "Dört yıl önce Adıyaman'a taşınmak istiyordum; Adıyaman olmayınca ise Urfa'ya yerleştim. Uzun zamandır Kürtçe öğreniyorum. Artık konuşabilecek seviyeye geldim" dedi.


"Hayatımdaki aşırılıkları törpülemeyi ve sabretmeyi öğrendim" diyen ünlü pilot, "Şimdiki aklım olsa dövme yaptırmazdım. Dövme yaptırdığımda çok küçüktüm ve düşünemedim. Zaten silindiler sayılır. Ama bu sildirme süreci 8 yıldan beri devam ediyor" diye konuştu.


Çetinkaya, kariyeriyle ilgili bir soruya ise "Dinlenmek ve kimseyi kırmamak için ralli yapmaya bir yıl ara vermiştim. Bu yıl ise ralliye geri döneceğim" ifadelerini kullandı.

#Burcu Çetinkaya
#Tesettür
#Ralli
#Dövme
9 yıl önce