|

Erkan Zengin kördüğüm

Eskişehirspor Kulübü'nün 'Trabzonspor ile anlaştık. Transfer oyuncuyla kulübün anlaşmasına kaldı' dediği Erkan Zengin pürüzü bir türlü aşılamıyor. Trabzonspor, dün akşam saatlerinde 2 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşıldığını borsaya bildirdi; Erkan ise şok edici bir açıklama yaptı: "Kararımın arkasındayım..."

Ali Kemal Yazıcı
04:00 - 14/01/2015 Çarşamba
Güncelleme: 09:58 - 14/01/2015 Çarşamba
Yeni Şafak
Trabzonspor'un Erkan Zengin transferinde şok gelişmeler yaşanıyor. Bordo-mavililer, İsveç asıllı Türk futbolcunun transferi konusunda Eskişehirspor ile 2 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşıldığını borsaya bildirdi. 

Eskişehirspor defterini kapatarak Fenerbahçe ile ön anlaşma sağlayan, kulübünün transferde kolaylık sağlayacağını umarak tatile çıkan Erkan Zengin, Eskişehir'in Trabzonspor ile bonserviste anlaşmasının ardından sıkıntılı bir sürece girmişti. Borsaya yapılan bu açıklama sonrası pürüzün giderildiği sanıldı ancak açıklamanın hemen akabinde Erkan Zengin, şok edici açıklamalarda bulundu. 

Daha önceki kararının arkasında olduğunu kaydeden 29 yaşındaki futbolcu, "Trabzonspor ile hiç görüşmedim, fikrim değişmedi. Nereye bildirirlerse bildirsinler. Türkiye’de Fenerbahçe hariç başka hiçbir takımda oynamayacağım. Buna Trabzonspor da dahil" ifadelerini kullandı. Erkan daha önce de İsveç basınına yaptığı açıklamada Fenerbahçe'den başka hiçbir takımda forma giymeyeceğini açıklamış, Trabzonsporlu yöneticiler, bu açıklamanın yanlış tercüme olduğunu öne sürmüştü. 

Hakan Arıkan imzayı attı

Hakan Arıkan, kiralık sözleşmesine imza atarken, 3.5 yıllığına anlaşılan Uğur Demirok ise sağlık kontrolünden geçti. İmza sonrası takımla idmana çıkan Hakan'a yarım sezon için 1 milyon 400 bin TL ödeneceği, Kayserispor'a da kiralama bedeli 550 bin Euro verileceği açıklandı. Uğur'un  bonservis bedeli için de 1.5 milyon TL+Kadir Keleş açıklama yapıldı. 

#Trabzonspor
#Erkan Zengin
#transfer
#Hakan Arıkan
9 yıl önce