|

F.Bahçe son maça taşımak istiyor

Ligde bir maçı fazla olan lider Galatasaray’ın 6 puan gerisinde, 66 puanlı Fenerbahçe, ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Kardemir Karabükspor’u deplasmanda yenerek, azalan şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımak amacında.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:16 - 14/05/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
 Giuliano
Giuliano

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Teleset Mobilya Akhisarspor’a 3-2 yenilerek kupayı rakibine kaptıran sarı-lacivertli ekip, 33. hafta maçında Karabük’te puan kaybetmesi durumunda ise şampiyonluk şansını yitirecek.

Fenerbahçe’de sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Adalesindeki sakatlık nedeniyle son 3 resmi maçta forma giyemeyen Nabil Dirar’ın oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde belli olacak.

Vazgeçmeyeceğiz

F.Bahçe’de tüm gözler Karabükspor maçına çevrildi. Şampiyonluğu son maça kadar kovalamanın yanı sıra Şampiyonlar Ligi biletini korumanın da önemine değinen başarılı teknik adam, Karabük deplasmanından averajı ellerine geçirecek bir skorla dönmek istiyor. Rakiplerine saygıyı elden bırakmamaları gerektiği ancak averajı düzeltmek için de farklı kazanmaları gerektiğini kaydeden Kocaman, “Karabükspor maçı zor geçecek. Rakibimiz ligden düşmüş olabilir. Onların kaybedecek hiçbir şeyi yok, prestij için sahaya çıkacaklar. Bu nedenle bizim açımızdan son derece tehlikeli. Henüz her şey bitmedi. Son ana kadar şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Karabükspor karşısında farklı galibiyet almak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Giuliano için kritik hafta

Fenerbahçe’nin Brezilyalı oyuncusu Giuliano için bu hafta kritik önem taşıyor. Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Tite’nin, Rusya’da yer alacak milli takım kadrosunu bu hafta içerisinde açıklaması bekleniyor. Giuliano da heyecanla da bu kararı bekliyor. Brezilyalı oyuncu, Tite’nin Brezilya Milli Takımı kadrosu ile ilgili kararını heyecanla beklediğini belirterek, “Elbette bir umudum var ve son ana kadar bekleyeceğim. Ancak şu anda en büyük motivasyonum F.Bahçe” dedi.

#Fenerbahçe
#Aykut Kocaman
6 yıl önce
default-profile-img