|

G.Saray Juninho için Lyon kapısında

Fransa'nın ünlü spor sitelerinden 'football365', sarı-kırmızılıların Brezilyalı yıldız futbolcuya resmen talip olduğunu ileri sürdü.

00:00 - 12/05/2007 Cumartesi
Güncelleme: 01:00 - 12/05/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
G.Saray Juninho için Lyon kapısında
G.Saray Juninho için Lyon kapısında

Fransa'nın ünlü spor sitelerinden 'football365', Lyon'un tecrübeli futbolcusu Juninho için G.Saray'ın Fransız ekibe resmi bir teklif götürdüğünü yazdı. Lyon ile olan kontratı gelecek sezon bitecek olan Brezilyalı yıldız oyuncu iki sezon daha Fransa'da kalmak istediğini daha önce belirtmişti. Lyon cephesinden Juninho'nun sözleşmesini uzatma üzerine herhangi bir hareketlilik olmayınca 32 yaşındaki yıldızın talipleri arttı. Kore ve Japonya ekipleri de Juninho için Lyon'un kapısını çalıyor. Sitede G.Saray'ın Juninho'ya 3 yıllık bir sözleşme önerdiği ve yıllık 4 milyon euro gibi bir rakam sunduğu da belirtildi.


BOMBALAR VAR

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın da yönetici arkadaşlarıyla yaptığı toplantıda “Camia bizden sportif başarı bekliyor. Bu yıl ekonomik transferler yerine, taraftarı memnun edecek oyuncular alalım. Bunun için ne gerekiyorsa yapalım” dediği öğrenildi. Sarı-kırmızılı takımda transfer çalışmaları için Sportif İşler Direktörü Adnan Sezgin görevlendirdi. Sezgin'in Juninho ile birlikte bir çok yıldız oyuncu ile temas halinde olduğu, transfer bombalarının bu ay sonuna kadar gerçekleşeceği ileri sürüldü. Sezgin konu ile ilgili sorulara “Gündemimizde önemli futbolcular var” şeklinde cevap verdi.




17 yıl önce