|

İtalyanlardan Caner Erkin transferiyle ilgili Terraneo iddiası

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve Inter'e transfer olan Caner Erkin ile ilgili İtalyan basını çok konuşulacak bir iddiayı kaleme aldı. Türk futbolcunun transferiyle ilgili detayları paylaşan çizme basını oyuncunun Terraneo'nun sayesinde Inter'e gittiğini yazdı.

Yeni Şafak
14:03 - 2/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:40 - 2/06/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Caner Erkin, Inter'le 3 yıllık sözleşme imzladı.
Caner Erkin, Inter'le 3 yıllık sözleşme imzladı.

Fenerbahçe'den ayrılarak İtalya Serie A ekiplerinden Inter'e transfer olan Caner Erkin ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre milli futbolcu, sarı lacivertlilerden olaylı bir şekilde ayrılan futbol direktörü Giuliano Terraneo'nun katkısıyla Inter'e gitti.



Inter'le 3 yıllık sözleşme imzalayan Caner Erkin'in transferinden Terraneo'nun parmağı çıktı. İtalyan basınından Calcimercato'nun haberine göre sarı lacivertlilerden ayrılan futbol direktörünün Fenerbahçe'de sözleşmesi biten futbolcuları iyi ilişkileri olan kulüplere önerdiği öne sürüldü.



Caner'in transferinin de bu yolla gerçekleştiğini savunan çizme basını oyuncunun menajerinin Terraneo ile bağlantı kurduğunu ve sonrasında ise kulüple temasa geçtiğini belirtti. Inter'de yöneticilik yapan ve Milano kulübü ile iyi ilişkileri olan futbol direktörünün bu transferde başrol olduğu aktarıldı.









Inter Caner Erkin'in transferini açıkladı




#Terraneo
#Caner Erkin
#Inter
#Aziz Yıldırım
8 yıl önce