|

Kayserispor'un yeni başkanı Erol Bedir oldu

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da kulüp başkanlığa Erol Bedir seçildi. Son yıllarda en görkemli kongreyi gerçekleştirdiklerini söyleyen Bedir, "Allah'ın izniyle Kayserisporumuz bulunduğu yerde çakı gibi duracak" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
13:34 - 26/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:57 - 26/01/2017 Perşembe
AA
Genel kurulda delegeler, Erol Bedir başkanlığındaki yeni yönetim kurulunu göreve getirdi.
Genel kurulda delegeler, Erol Bedir başkanlığındaki yeni yönetim kurulunu göreve getirdi.

Kadir Has Kongre Merkezi'nde yapılan ve tek listeyle gidilen olağanüstü genel kurulda delegeler, Erol Bedir başkanlığındaki yeni yönetim kurulunu göreve getirdi.



Bedir başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Mehmet Dönmez, Mustafa Aksu, Orhan Taşçı, Naci Bedir, Mehmet Çakmakuyar, Bahadır Kul, Türker Horoz, Metin Özer, İsmail Çöl, Serdar Maraşlıgil, Tufan Koç, İshak Şahin Fazıloğlu, Mehmet Cingi, Erhan Karacaoğlan, Mükremin Çepni ve Hasan Eskici'den oluştu.






"Kayserisporumuz bulunduğu yerde çakı gibi duracak
"

Bedir, genel kurulun ardından yaptığı konuşmada, Kayserispor'un son yıllarda en görkemli kongresini gerçekleştirdiklerini söyledi.



Takımların başarılarının sahiplenmeyle doğru orantılı olduğunu belirten Bedir, "Erciyesspor ve Kayserispor'un Süper Lig'de olduğu, UEFA sitelerine konu olduğu dönemlerde her iki kulüp de böyle kalabalık kongreler yapıyordu. 'Bu şehre iki takım fazla.' denildi. Biri gitti, öbürünü de ligde tutabilmek için gözümüz gibi sahipleniyoruz. Allah'ın izniyle Kayserisporumuz bulunduğu yerde çakı gibi duracak, Erciyesspor da böyle yetim kalmayacak" dedi.




Emre Toraman'a Inter forması giydirmişti


Kayserispor'un yeni başkanı Erol Bedir, Emre Toraman'ın Kayseri Erciyesspor'a transferinde oyuncuya Inter forması giydirmişti. Bedir bu hareketiyle o dönem spor kamuoyunda gündem haline gelmişti.



Olay nasıl yaşandı?

  • Kayseri temsilcinin yeni formaları henüz hazırlanmadığı için Emre'ye bir mağazadan alınan ve üzerinde Inter logosu bulunan forma giydirilirken o dönem Emre Toraman'ın transferi için Interli Emre Kayseri Erciyesspor'da şeklinde espiriler yapılmıştı.









#Kayserispor
#Erol Bedir
7 yıl önce