|

Roberto Carlos'un işi zor

Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'u 5-1 yenerek tırmanışı sürdüren Akhisar Belediyespor'da golcülerin son haftalardaki formu, Trabzonspor deplasmanı öncesi teknik direktör Roberto Carlos'un kafasını karıştırdı.

Yeni Şafak
15:18 - 16/03/2015 Pazartesi
Güncelleme: 16:29 - 16/03/2015 Pazartesi
DHA

Kardemir Karabükspor ağlarını 2 kez sarsan Vaz Te, 13 hafta sonra gol atan Gekas ve Akhisar Belediyespor'daki ilk gol sevincini yaşayan LuaLua'nın yanı sıra Bruno ve Mehmet Akyüz gibi etkili silahlara sahip olan Carlos, Trabzonspor maçında bu oyunculardan hangilerine forma vereceğini kara kara düşünüyor.


Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Spor Toto Süper Lig'in en güçlü hücum hattına sahip takımlarından biri olduklarını belirterek, "Teknik direktörümüz Roberto Carlos'un işi hiç kolay değil. Forvet oyuncularımızın tümü de müthiş bir form grafiği yakaladı. Ancak bundan şikayetçi değil.


Rekabet her zaman başarıyı getirir. Hocamızın hak edene formayı vereceğine ve saha çıkan oyuncunun da elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyoruz. Trabzon'dan eli boş dönmeyeceğiz" şeklinde konuştu. 

#Roberto Carlos
#Akhisar Belediyespor
#forvet
#Trabzonspor
9 yıl önce