|

ÖZET | Sivasspor-Antalyaspor: 1-1

Süper Lig’in 3. haftasında Sivasspor sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Sivasspor-Antalyaspor maçının özetini haberimizden izleyebilirsiniz.

23:40 - 26/08/2023 Cumartesi
Güncelleme: 23:49 - 26/08/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
Sivasspor-Antalyaspor
Sivasspor-Antalyaspor

Süper Lig’in 3. haftasında Sivasspor, Antalyaspor’u konuk etti. Mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Maçın 10. dakikasında Antalyaspor Sam Larsson'un golüyle öne geçerken Sivasspor, 36. dakikada Gerson Rodrigues'le eşitliği sağladı.


Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle noktalanırken ikinci yarıda iki ekip de gol bulmadı ve maç bu skorla sona erdi.


İki ekip de sahadan 1 puanla ayrılırken Sivasspor'un yenilmezlik serisi 3 maça yükseldi. Antalyaspor ise 3 maçında da galibiyet elde edemedi.


Trendyol Süper Lig'de milli aranın ardından Sivasspor, Beşiktaş'a konuk olacak. Antalyaspor ise sahasında Kayserispor'u ağırlayacak.

Sivasspor-Antalyaspor maç özeti

3. dakikada Rodrigues ceza sahasının sol çaprazından sert vuruşunda top ağlarla buluşsa da ofsayt nedeniyle gol geçersiz sayıldı.

GOL

10. dakikada Appindangoye’nin hatalı pasında topla buluşan Larsson’ın ceza sahası sağ çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1

14. dakikada soldan ceza sahası içerisine giren Bytyqi’nin şutunda kaleci Ali Şaşal gole izin vermedi.

GOL

36. dakikada Appindangoye’nin pasında ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Rodrigues topu filelere gönderdi. 1-1

48. dakikada Erdoğan Yeşilyurt’un ceza sahası dışından vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.

61. dakikada Saiz’in pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan N’jie şutunda kaleci Leite tehlikeyi önledi.

78. dakikada Rodrigues’in ortasında kale çizgisinin sağında bulunan Kvet topu kontrol edip kaleyi hedef aldı, top az farkla dışarı çıktı.



#Süper Lig
#Sivasspor
#Antalyaspor
10 ay önce