|

Sorunları el birliği ile aşacağız

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, sezon öncesinde yaplıan transfer çalışmaları hakkında, “Kulübümüzü zora sokacak transferler yapmayacağız. Bir dahaki transfer döneminde oyuncuları canlı izleme şansımız olacak. Şu an daha kontrollü davranıp inşallah el birliği ile bu süreci aşacağız” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 04:14 - 23/06/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, yeni sezon kadro yapılanması çalışmalarına ilişkin, panik yapmayı gerektirecek bir durumun olmadığını söyledi. Karaman, 26 Haziran’da yeni sezon öncesi Trabzon’da toplanacaklarını, bu konuda oyunculara tebligat yapmaya başlayarak kamp kadrosunu oluşturmaya çalıştıklarını dile getirdi. Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Karaman, bu doğrultuda kulübün ekonomik durumunu da dikkate aldıklarını belirterek, “Şu anda ligler bittiği için canlı oyuncu izleme şansımız çok yok. Tabii ki kasetten, maç görüntülerinden oyuncu izlemek, karar vermek hayli güç. Takdir edersiniz ki rakamlar da arttı, hayale de atlamak gerekmiyor. İnce eleyip sık dokuyoruz. Bir taraftan da bütçe hesabı yapıyoruz. O bizi zorlayacak biraz ama inşallah bir şekilde üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

EN AZ HATAYLA GİRMEK İSTİYORUZ

Karaman, transfer dönemini en az hata ile geçirmek durumunda olduklarını kaydederek, “Makul rakamlarla enerji alacağımız oyuncuları seçeceğiz. Yönetimde ciddi çalışmaları var. Bu konuda hassas davranıp en az hatayla inşallah sezona gireceğiz. Kulübümüzü zora sokacak transferler yapmayacağız. Canlı oyuncu izleme şansı daha net şeyler ortaya çıkarır. Şu an daha dikkatli, daha kontrollü davranıp inşallah el birliği ile bu süreci aşacağız” ifadesini kullandı.


Da Silva’ya imza parası verilmeyecek

Trabzonspor, önceki gün prensip anlaşmasına vardığı Damien Da Silva’yı Trabzon’a getirmişti. Şehri tanıyan oyuncu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ni, stadyumu, müzeyi ve bordo-mavili kulüple anlaşması halinde kalacağı evi gezmişti. Ekonomik olarak da Karadeniz ekibinin şartlarına uygun olan 30 yaşındaki tecrübeli futbolcunun imza parası da bulunmuyor. Trabzon’dan olumlu izlenimlerle ayrılan oyuncuya bordo-mavili kulübün onay vermesi halinde bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Trabzonspor, diğer alternatif isimlerle de görüşmelerin sürdürüyor.

#Trabzonspor
#Ünal Karaman
6 yıl önce