|

Yeni golcü JOHNSON

Andersson'un eksikliğini Johnson ile doldurmayı planlayan Denizli, dört günlük çalışma sonrası futbolcularına tam not verdi.

.
00:00 - 7/01/2001 Pazar
Güncelleme: 10:56 - 1/01/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Yeni golcü JOHNSON
Yeni golcü JOHNSON
8 maçta 2 gol

Sezon başında 5+1 kontenjanına bile alınmayan Ganalı futbolcu, şimdi teknik direktör Mustafa Denizli'nin gözdesi oldu. Andersson'dan sonra Baliç'in de sakatlığnının belirsizliğini koruması Denizli'yi yeni arayışlara yöneltti. Tecrübeli hoca, Andersson'un sakatlığı nedeniyle golcü sorununu son 8 haftanın flaş ismi Johnson'la çözmeyi planlıyor. Bu sezon ilk yarının son 8 haftasında başarılı bir performans sergileyerek 711 dakika forma giyen Ganalı futbolcu, defansta görev yapmasına rağmen rakip ağlara 2 gol bırakmıştı.

Futbolculara 10 puan

Futbolcularına ağır idman programı uygulayan tecrübeli çalıştırıcı, rakiplerini 90 dakika sahada göz açıtırmamayı planlıyor. 4 günde 6 idman yaptıran Denizli, futbolculara "arkadaşlık, hırs ve çalışma" olarak 10 üzerinden 10 puan verdi. Futbolcuların tatilden formda dönmesine sevinen Denizli "İlk aşama çalışmaları mükemmel geçti. Futbolcularım günden güne daha da iyiler" dedi.

Teleon'dan Fener'e darbe

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın kale arkası tribününün yapımını üstlenen Teleon'un ödemeleri yapmadığı ortaya çıktı. Sponsor firma olan Teleon'un stadın yapımını Nisan ayında tamamlayıp kulübe teslim etmesi gerekiyordu. Ancak ekonomik krizde bulunan Teleon'un ödemeleri durdurması Fenerbahçe yönetimini sıkıntıya soktu. Stadın ilk etap çalışmalarını Başkan Aziz Yıldırım üstlenmiş daha sonra da sponsor firma olarak Teleon'a verilmişti.


24 yıl önce