|
Başa dönüş

Ankaragücü’ne hem oyun hem de skor olarak yenilen ve Türkiye Kupası’na veda eden Fenerbahçe, ligde Hatayspor ile karşılaştı. Şampiyonluk yolundaki rakibi Galatasaray’ın, Beşiktaş ile oynayacağı hafta öncesinde Fenerbahçe’nin puan kaybı yapmadan yoluna devam etmesi çok önemliydi. Bu virajdan hata yapmadan çıkan sarı lacivertliler, şimdi derbiyi bekliyor.


Oyun olarak sahaya baktığımızda; Fenerbahçe’nin önde sert baskılı oyununu görmedik fakat takımın iştahı maçı getiren en önemli faktörlerden birisi oldu. Sarı lacivertliler, akıllı oynayarak bu zorlu fikstürde rahat ve önemli bir galibiyet aldı.


Becao’nun sakatlığını atlattıktan sonra sahalara dönmesi, şüphesiz Fenerbahçe’nin elini rahatlatacak. Çünkü sezon başında Fenerbahçe’nin oyununu güzelleştiren faktörlerden birisi Djiku ve Becao’ydu. Takım ileride basarken, öne çıkıp, takım boyunu kısalttıkları için çok rahat hücum sürekliliği sağlanıyordu. Takım boyu uzadıkça Fenerbahçe problemler yaşadı.


Ayrıca Fred’in yeniden dönmesi de takımı önemli oranda etkileyecektir. Dzeko gibi gezen ve adım atılmadık bir nokta bırakmayan bir oyuncu da varken, Fenerbahçe yeniden sezon başındaki oyununa dönebilir.

#Fenerbahçe
#İsmail Kartal
#Ömer Çelikbaşlı
2 ay önce
Başa dönüş
Sözü senet kabul edilen âlim: İsmail Saib Sencer
Sürgünler ülkesindeki saklı tarih
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Kamu tasarrufu
BİT’lere kadrolu işçi alımında acilen tedbir alınması gerekiyor