Menü

Geri

EDİSYON   :

TRTRENENARARFRFRRURUURUR
60

Bildirimler

Fon soruşturmasında yeni gelişme: Bülent Uygun ve Abdulkadir Özkan gözaltına alındı

00:14, 21/09/2026, Pazartesi
IHA
Tera Yatırım Yönetim Kurulu üyeleri Bülent Uygun ile Abdulkadir Özkan

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca fon piyasası paylarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Tera Yatırım Yönetim Kurulu üyeleri Bülent Uygun ile Abdulkadir Özkan hakkında gözaltı kararı verildi.

Fon soruşturmasında Tera Yatırım Yönetim Kurulu üyeleri Bülent Uygun ile Abdulkadir Özkan gözaltına alındı.


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen fon piyasası paylarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Tera Yatırım Yönetim Kurulu üyeleri Bülent Uygun ile Abdulkadir Özkan hakkında gözaltı işlemi uygulandı. Soruşturma kapsamında şüphelilere yönelik işlemler sürdüğü öğrenildi.



Yorumlar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...