Kazaya karışan araçta yangın paniği
00:08, 24/01/2026, Cumartesi
IHA

Aracın kaputunda yangın çıktı
Aksaray'da kontrolden çıkan otomobil, önce kaldırıma sonra aydınlatma direğine çarparak durabildi. Otomobil sürücüsü kaza sonrası olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken, araçtan duman çıkması üzerine bölgeye itfaiye ekipleri yönlendirildi.
Aksaray’da kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarpan otomobilde yangın çıktı. Aracın kaputunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olay, Küçük Bölcek Mahallesi eski sanayi üst geçidi altında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Büyük Bölcek Caddesi istikameti seyreden ve sürücüsü belirlenemeyen 34 DJA 360 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak önce kaldırıma çıktı sonra aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kaza sonrası araç sürücüsü olay yerinden kaçarak kayıplara karışırırken, ihbar üzenie olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçtan duman çıkması üzerine itfaiye ekipleri de gönderilirken, ekipler araç kaputunda çıkan yangını kontrol altına aldı. Polis kaçan sürücünün peşine düştü. Araç ise çekici marifetiyle otoparka çektirilildi.

Gündem
Alkollü sürücünün kullandığı otomobil park halindeki araçlara çarptı

Gündem
Kırıkkale’de karlı yolda zincirleme kaza: Bir yaralı

Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu’nda feci kaza! Otobüsün çarptığı otomobil gişede sıkıştı: 2 ölü
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.