Zonguldak'ta motosiklet kazası: Bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı
23:24, 20/09/2026, Pazar
IHA

Hayati tehlikesi bulunan H.Y.G. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde kontrolden çıkan motosikletin devrildiği kazada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.
Kaza, Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri mevkisinde meydana geldi. Kerem Cin’in (18) kullandığı 67 AGE 662 plakalı motosiklet, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi. Kazanın bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kazada yaralanan sürücü Kerem Cin ile motosiklette bulunan H.Y.G. (15), olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Cin, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hayati tehlikesi bulunan H.Y.G. ise Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Gündem
Kızlarını zincirleyen anne ve baba tutuklandı: Dört kardeş koruma altına alındı

Gündem
Zonguldak’ta ruhsatsız madendeki ölüm olayında ocak sahibi tutuklandı

Gündem
Zonguldak'ta park halindeki araç alevlere teslim oldu