|

Diriliş Ertuğrul 112. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı heyecanlan beklenen Diriliş Ertuğrul 112.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Yeni bölümüyle izleyenlerin yine nefesini kesecek olan Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey Saadeddin Köpek'in oyunlarını bozuyor. İşte Diriliş Ertuğrul 112. bölüm 2. fragmanı...

Yeni Şafak
09:25 - 28/03/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:49 - 28/03/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul Çarşamba akşamları TRT1'de.
Diriliş Ertuğrul Çarşamba akşamları TRT1'de.

TRT1 ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 112.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümünün ardından yeni bölüm tanıtımı büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul'da neler olacak? "Kılıç hakkımızla fethetmeye kaleler almaya muktediriz evelallah" diyen Ertuğrul bey yeni savaşın sinyallerini verdi.

Diriliş Ertuğrul 111. bölüm de neler olmuştu?

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti.

Ahmet ise Köpek’in canını kurtararak onun da güvenini kazanmıştı. Günalp, Ertuğrul’un onu öldüreceğini düşünürken kendini onunla birlikte Söğüt’te bulmuştu. Köpek, Ertuğrul’un ipini çekebilmek için sultanı Ertuğrul’a karşı dolduruşa getirmeye çalışmış ve devlet erkanını da yanına almıştı.

Bu sayede de Ertuğrul’un uç beyliğinin elinden alınması için sultana ferman imzalatmıştı. Aslıhan’ın ve beylerin Söğüt’e göçme konusundaki endişeleri ise artmıştı. Ertuğrul ve Kritos Söğüt’te karşı karşıya gelmiş ve Kritos, Ertuğrul’un eline geçmişti.

Sonrasında saraydan gelen bir fermanla, Ertuğrul’un uç beyliğinin elinden alındığı ve Günalp’a verildiği anlaşılmıştı. Ertuğrul, Köpek’in kendisine karşı çevirdiği oyunların üstesinden gelebilecek mi? Uç beyliğinin Ertuğrul’dan Günalp’a geçmesiyle, bu ikili arasındaki ilişki nereye varacak? Ahmet, Köpek’in yanında neler yapacak? Sultan Gıyaseddin’in Köpek’e karşı hamlesi ne olacak?

Diriliş Ertuğrul 112. bölüm
2. fragmanı:

#Diriliş Ertuğrul
#TRT1
#Ertuğrul Bey
6 yıl önce