|

Silahlı saldırıya uğrayan gazeteci Emre Erciş'ten açıklama

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in bağlantılarını deşifre etmesinin ardından yanında kızı varken silahlı saldırıya uğrayan Emre Erciş, tedavi gördüğü hastaneden bir mesaj yayımladı. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Erciş, ilgi gösteren devlet yöneticilerine, milletvekillerine ve geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara teşekkür etti.

13:57 - 14/08/2021 السبت
Güncelleme: 14:27 - 14/08/2021 السبت
Yeni Şafak
Emre Erciş
Emre Erciş

İstanbul Fatih'te, kızı yanındayken uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan gazeteci Emre Erciş, Telegram hesabı üzerinden bir mesaj yayımladı. Erciş, mesajında şunları söyledi:

"YALNIZ HİSSETMEDİM"

Herkese Selamlar. Twitter tarafından hesabım sınırlandırıldığı için buradan yazmak istedim. Öncelikle bu süreçte geçmiş olsun dileklerini sunan ve yanımda olan herkese tek tek teşekkür ederim. Bir an bile kendimi yalnız hissettirmediniz, iyi ki varsınız.


Başta devlet yöneticilerimiz, milletvekillerimiz, sağlık çalışanlarımız, İstanbul Valiliği ve İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ilçe personellerimize de ayrı ayrı teşekkür ederim. 'Devlet Baba' deyimi bu olayda ete kemiğe büründü ve sürecin her anında 'Baba' şefkatini gösterdi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Allah, her birinin ayağına taş değdirmesin. Sağlık durumum şimdilik iyi ve önümüzdeki günlerde geçireceğim bir operasyondan sonra yeniden sahalara dönerek kaldığım yerden devam edeceğim. Yanımda olan, arayan, mesaj atan herkesin tek tek yüreğinden öperim. Sevgiler ve saygılar.

PEKER'İ DEŞİFRE ETMİŞTİ

Emre Erciş, geçtiğimiz haftalarda organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in bağlantılarını deşifre eden paylaşımlarda bulunmuştu. 15 Temmuz hain darbe girişimine kadar uzanan ilişkiler ağı ile ilgili yaptığı paylaşımlar için Erciş, "Bu tweet dizisiyle birlikte, birilerinin saldırıya geçeceklerini de biliyorum" demişti.

#EMRE ERCİŞ
#SİLAHLI SALDIRI
#AÇIKLAMA
#GAZETECİ
٪d سنوات قبل