|

Cumhurbaşkanı adayını böyle çağırdı: Muharrem İnce gel bakalım buraya

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde CHP’nin adayını Ankara’da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda düzenlenen törende açıkladı. Kılıçdaroğlu, “Bu sorunları çözme konusunda bir öğretmen kararlı, inançlı, enerjik çabasını harcamak istiyor. Eski bir öğretmen, yeni bir politikacı, Sayın Muharrem İnce gel bakalım buraya” dedi.

Yeni Şafak
11:11 - 4/05/2018 Cuma
Güncelleme: 11:28 - 4/05/2018 Cuma
IHA
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partilerinin cumhurbaşkanı adayının Yalova Milletvekili Muharrem İnce olduğunu açıkladı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partilerinin cumhurbaşkanı adayının Yalova Milletvekili Muharrem İnce olduğunu açıkladı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde CHP’nin adayını Ankara’da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda düzenlenen törende açıkladı.


CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonuna eşi Ülkü İnce ile birlikte geldi. Partililer İnce’yi coşkuyla karşılarken, salonda “İnce Başkan” sloganları atıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise salona girerken partililer tarafından karanfil atılarak karşılandı.


“Sayın Muharrem İnce gel bakalım buraya”

Kılıçdaroğlu, CHP’nin cumhurbaşkanı adayını ise şu sözlerle açıkladı:


“Öğretmen toplumun aydınıdır, elinde meşale ile toplumu aydınlatan kişidir. Öğretmen bilge bir kişidir. Bu sorunları çözme konusunda bir öğretmen kararlı, inançlı, enerjik çabasını harcamak istiyor. Eski bir öğretmen, yeni bir politikacı, Sayın Muharrem İnce gel bakalım buraya” diyerek Muharrem İnce’yi yanına çağırdı ve birlikte partilileri selamladı.


#CHP
#Muharrem İnce
#Kemal Kılıçdaroğlu
6 yıl önce