Okan Buruk'tan takıma jest! Oyuncular çok sevindi
16:08, 15/12/2025, PazartesiG: Güncelleme: 16:16, 15/12/2025, Pazartesi
Diğer

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk
Galatasaray, Süper Lig'de son olarak Antalyaspor deplasmanından galibiyetle döndü. Alınan 3 puanın ardından sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, takıma ödül verdi.
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Monaco'ya 1-0'lık skorla mağlup olmasının ardından Trendyol Süper Lig'de deplasmanda Hesap.com Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.
Cimbom bu karşılaşmadan 4-1'lik skorla galip ayrıldı. Alınan galibiyetin ardından Galatasaray ligde 39 puanla zirvede yer alıyor. Fotomaç'ın haberine göre yorucu fikstürü atlatan Galatasaray'da oyuncular Okan Buruk tarafından iki gün izinle ödüllendirdi.
Sarı-kırmızılı takım 16 Aralık Salı günü Kemerburgaz Tesisleri'nde toplanarak Ziraat Türkiye Kupası'ndaki RAMS Başakşehir sınavına hazırlanacak.

Spor
Galatasaray ilk transferini gerçekleştirdi: Gurbetçi futbolcuyla anlaşma sağlandı

Spor
Icardi için olay iddia! Galatasaray yönetimine resmen iletti
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.