|

Vitor Pereira'nın yönetime sunduğu rapor ortaya çıktı

Yeni sezon kadrosunu şekillendirmeye çalışan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Gustavo, Sosa ve Tisserand’ı takım planlamasında düşündüğünü bildirdi. Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda Perotti, Zanka, Zajc, Dirar, Kemal Ademi ve Lemos ile yollar ayrılacak. Gönderilecek oyuncular arasında yer alan Samatta ise yıllık ücreti nedeniyle takımdan ayrılmak istemiyor.

Haber Merkezi
10:06 - 14/07/2021 Çarşamba
Güncelleme: 10:14 - 14/07/2021 Çarşamba
Yeni Şafak
Vitor Pereira ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.
Vitor Pereira ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.

Fenerbahçe’de yeni sezon öncesi kadro şekillenmeye başladı. Teknik direktör Vitor Pereira, Düzce Topuk Yaylası kampında yapılan çalışmaların ardından takımın iskeletini büyük ölçüde belirlerken, hazırlık maçlarının ardından kadroya son şeklini verecek.

Yönetim Sosa'yı göndermekten vazgeçti

Portekizli teknik adam gönderilmesi gündeme gelen Jose Sosa ve Luis Gustavo’nun takımda kalmasını istedi. Pereira’nın raporu sonrası yönetim, Arjantin ekiplerinden River Plate’nin istediği Sosa’nın gönderilmesinden vazgeçti. Oyun sisteminde esnek olan ve 3’lü oyun sistemini de denemeyi planlayan Pereira, Tisserand’ı da yeni sezonda değerlendirmeyi düşündüğü belirtildi.

  • Gönderilecek oyuncular belli oldu
  • Fenerbahçe’de yeni sezon öncesi kadro planlamasında gönderilecek yabancı oyuncular da belli oldu. Vitor Pereira’nın raporu doğrultusunda Diego Perotti, Zanka, Miha Zajc, Nabil Dirar, Kemal Ademi ve Mauricio Lemos ile yolların ayrılacağı belirtildi. Gönderilecek isimler arasında yer alan Samatta ise yıllık ücreti nedeniyle takımdan ayrılmak istemiyor.

#Fenerbahçe
#Vitor Pereira
#Jose Sosa
3 yıl önce