|

Akşener'den grup toplantısında İmamoğlu ve Yavaş vurgusu: İttifak daha sağlam oldu

Altılı Masa'dan ayrılıp İmamoğlu ve Yavaş'ın Cumhurbaşkanı yardımcısı olması şartıyla geri dönen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, krizin ardından ilk kez bugün grup kürsüsünde konuştu. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş destekçilerini ortak noktada birleştiklerini söyleyen Akşener, ittifakın daha sağlam ve güçlü olduğunu söyledi. Akşener, "Cumhurbaşkanı Yardımcıları İmamoğlu ve Yavaş ile birlikte 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır." dedi.

11:45 - 15/03/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
Meral Akşener, grup toplantısında 'İttifak daha sağlam oldu' diyerek İmamoğlu ve Yavaş vurgusu yaptı.
Meral Akşener, grup toplantısında 'İttifak daha sağlam oldu' diyerek İmamoğlu ve Yavaş vurgusu yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Altılı Masa'dan ayrılıp İmamoğlu ve Yavaş'ın Cumhurbaşkanı yardımcısı olması şartıyla geri dönen Akşener, krizin ardından ilk kez grup kürsüsünde konuştu.

İmamoğlu ve Yavaş vurgusu yaptı

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş destekçilerini ortak noktada birleştiklerini söyleyen Akşener, ittifakın daha sağlam ve güçlü olduğunu söyledi. Akşener,
"Cumhurbaşkanı Yardımcıları İmamoğlu ve Yavaş ile birlikte 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır."
dedi.

"Bugün ittifakımız daha güçlü ve sağlam"

Akşener'in açıklamaları şu şekilde:

"Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu destekleyenleri ortak noktada birleştirdik. Bu yol kazanmanın yoludur. Bugün ittifakımız daha güçlü ve sağlamdır. Cumhurbaşkanı Yardımcıları İmamoğlu ve Yavaş ile birlikte 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır. Acı reçetelerin sonuna geliyoruz. Cumhuriyetin ikinci asrında huzuru ve umudu yeniden yeşertmeye geliyoruz. Bugün değişime dair bir umut varsa kalfası da çırağı da ustası da İYİ Parti'dir. Biz geleceğiz ve insanımız mutlu olacak. O kutlu gün geldiğinde karar da yetki de milletimiz de olacak. Millet, haktan, adaletten yana olacak."
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener
ABB Başkanı Mansur Yavaş-İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu




#Meral Akşener
#İYİ Parti Grup Toplantısı
#Mansur Yavaş
#Ekrem İmamoğlu
#Kemal Kılıçdaroğlu
1 yıl önce