İzmir'de tırdaki kimyasal madde sızıntısından etkilenen beş kişi hastaneye kaldırıldı
23:04, 11/12/2025, Perşembe
AA

İhbar üzerine bölgeye polis ve AFAD ekipleri sevk edildi.
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir depodaki tırdan sızan kimyasal maddeden etkilenen beş işçi hastaneye başvurdu.
Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki antrepo sahasının yakınındaki fabrikada çalışan 5 işçi, baş dönmesi, mide bulantısı ve gözlerde kızarıklık şikayetleriyle çevredeki hastanelere başvurdu.
İhbar üzerine bölgeye polis ve AFAD ekipleri sevk edildi.
İncelemede, antrepo sahasında bulunan bir tırdaki varilden kimyasal madde sızıntısı tespit edildi.
AFAD ekiplerinin Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ölçümlerinde sızan maddenin karakteristik keskin bir kokuya sahip, renksiz, oldukça uçucu ve yanıcı bir sıvı olduğu, sağlığa zararlı seviyede bulunmadığı belirlendi.
Hastanelere başvuran 5 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Gündem
İstanbul açıklarında gemide zehirlenme

Gündem
Çorum’da zehirlenme şüphesi: 5 öğrenci hastaneye başvurdu

Gündem
Bolu'da 14 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu

Gündem
Yurtta zehirlenme şüphesi: 70 öğrenci hastaneye kaldırıldı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.