|

G.Saray 4 koldan transfer atağında

Sezonu istediği gibi bitiremeyen ve taraftarlarını üzen Galatasaray, yeni sezona bambaşka bir çehre ile girmek istiyor. Sarı-kırmızılılar, gündemde yer alan Belhanda, Abdennour ve Acerbi gibi isimleri transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/06/2017 Cuma
Güncelleme: 00:49 - 9/06/2017 Cuma
Yeni Şafak
Belhanda
Belhanda

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, D.Kiev'li Belhanda için menajerler aracılığıyla teklifte bulundu. Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis, “Galatasaray, gelsin bizden istesin. Somut adım bekliyoruz” dedi. Kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan başarılı oyuncu ise yaptığı açıklamada, ''Dinamo Kiev benim için 9 milyon Euro istiyor ama bu çok yüksek bir miktar. Kiralık gitmek istemiyorum. Dinamo da para kazanmak için beni satmak istiyor. Ağustos'ta çözüme kavuşur” dedi.

ABDENNOUR PARÇALI FORMAYA YAKIN

Galatasaray'da stoper için de sıcak gelişmeler yaşanıyor. İspanyol basını, sarı-kırmızılıların Valencialı Aymen Abdennour için 6 milyon Euro önerdiğini yazdı. Marsilya'nın da devrede olduğu kaydedildi. Teknik direktör Igor Tudor'un savunmaya istediği transferler arasında Francesco Acerbi de yer alıyor. Sassuolo ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncu bunu uzatmadı. Bonservis bedeli 4 milyon Euro civarında olan Acerbi 1.92'lik boyuyla Galatasaray'ın kafa golü yeme sorununa çare olarak görülüyor.

CUEVA İÇİN 10 MİLYON EURO İSTEDİLER

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan kanat oynucusu Christian Cueva için, Sao Paulo CEO'su Vinicius Pinotti yaptığı açıklamada"Oyuncumuzla ilgili Türkiye'den Galatasaray'ın teklifi var. 10 milyon Euro getirirlerse o zaman satarız" diye konuştu.

#Galatasaray
#Transfer
7 yıl önce