|

Haltercilere vize şoku

İkili kamp için Meksika’ya gitmek üzere yola çıkan Halter Milli Takımı, Almanya’da vize engeline takıldı. Havayolu şirketi elektronik vizeyi kabul etmeyince Milli Takım geri dönmek zorunda kaldı

Yeni Şafak
16:06 - 9/06/2015 вторник
Güncelleme: 13:17 - 9/06/2015 вторник
Diğer

Meksika ile ikili kamp yapmak üzere yola çıkan Halter Milli Takımı yolda kaldı! İki ülke arasındaki işbirliği anlaşması gereği Meksika Halter Milli Takımı, geçen yıl kasım ayında ülkemizi ziyaret etmiş ve kamp çalışmasının ardından iki ülke Ankara'daki özel turnuvada karşılaşmıştı. İşte Türk Milli Takımı da bu ikili anlaşma çerçevesinde geçtiğimiz hafta kamp yapmak üzere Meksika'ya hareket etti.



HaberTürk'ün haberine göre 10 sporcu ve 3 antrenörden oluşan kafile Almanya üzerinden Meksika'ya gidecekti. Ancak hepsi gri pasapot taşıyan kafile üyelerinin hareket öncesinde Dışişleri Bakanlığı'nın sitesine bakarak yaptıkları elektronik vize başvurusu, Almanya'da sorun çıkardı. Havayolu şirketi yetkilileri, bu vizelerin geçerli olmadığını öne sürerek milli takımı Meksika uçağına almadı. Büyük şok yaşayan kafile, çaresiz Türkiye'ye döndü. Yaşanan bu aksaklık nedeniyle milli takım hem kamp çalışmalarını iptal etmek zorunda kaldı.


#Halter
#İkili Kamp
#Meksika
#Vize
#Almanya
9 лет назад