|

Onur hakkında karar verildi

Trabzonspor, Medicana Sivasspor ile deplasmanda yapacağı maçı kazanarak 4 maçlık galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor. Bordo-mavili takımda sakatlıktan çıkan Onur Recep Kıvrak yine kadroda yer almadı.

Yeni Şafak
14:51 - 23/10/2015 Cuma
Güncelleme: 16:36 - 23/10/2015 Cuma
IHA

Bordo-Mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde yapılan çalışmanın ardından Trabzonspor kafilesi Sivas'a hareket etti. Spor Toto Süper Lig'de üst üste 4 maç kaybeden Trabzonspor, Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak kötü gidişatını sonlandırmak isterken, bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Constant ve Mehmet ile sakatlığı geçmesine ve son antrenmanda takımla çalışmasına rağmen morali bozuk olan Onur Recep Kıvrak da maç kadrosunda yer almadı.



Geçtiğimiz hafta oynanan Mersin İdman Yurdu maçının ardından kaptan Onur Recep Kıvrak'ı sert şekilde eleştiren Şota'nın, Onur'u tam olarak hazır görmediği için bu kararı aldığı öğrenildi. Bordo-mavili takımda ayrıca Musa Nizam da maç kadrosunda yer almadı.



Muhtemel 11

Bordo-mavililerin, Sivasspor mücadelesine, Esteban Alvarado, Cavanda, Mustafa, Douglas, Mbia, Okay, Yusuf, Erkan, Marin, Özer ve N'Doye 11'yle çıkması bekleniyor.

#trabzonspor
#sivasspor
#kadro
#onur kıvrak
9 yıl önce