https://img.piri.net/piri/upload/3/2026/3/11/aa8677f1-9cujjhccotixtzujzitdr.webp
09:51, 11/03/2026, Çarşamba

AR-15’i eline alıp Siyonistlere meydan okumuştu: James Fishback bu kez de İsrail için savaşmayı reddetti

ABD’de James Fishback yaptığı açıklamalarla yeniden gündeme geldi. Florida valiliği için aday adayı olan Fishback, bir kampanya etkinliğinde yazdığı mesajla İsrail için savaşmayı reddettiğini söyledi.

Bir etkinlik sırasında kendisinden imza isteyen yedek bir United States Marine Corps mensubunun miğferini imzalayan Fishback, dikkat çeken bir mesaj yazdı.

Fishback, miğfere şu ifadeleri not düştüğünü belirtti:

“Pentagon bürokratları bundan hoşlanmayabilir ancak siyasi görüşü ne olursa olsun her Amerikalı buna katılacaktır. Hiçbir Amerikalı İsrail için ölmemeli.”

Fishback’in bu sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

İSRAİL’E YÖNELİK ÇIKIŞLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Cumhuriyetçi Parti’den valilik için aday adayı olan Fishback, daha önce de İsrail’e gönderilen yardımların kesilmesi gerektiğini savunarak dikkat çekmişti.

AR-15’LE REST ÇEKMİŞTİ

Fishback, daha önce evinin önünde çıkan yangının kasten çıkarıldığını iddia ederek kendisine ve kampanya gönüllülerine yönelik tehditlere sert tepki göstermişti.

Tehditlerin sürmesi halinde kendilerini savunacaklarını söyleyen Fishback, gerekirse silah kullanabileceklerini ifade etmişti. Fishback açıklamasında
, “Eğer kampanyamızı tehdit edip gönüllülerimize zarar vermeye kalkarsanız kendimizi savunuruz. Boyun eğmeyeceğiz ve kampanyamızdan geri adım atmayacağız.”
ifadelerini kullanmıştı.
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026