|

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den darbe imasına sert tepki: Hevesli olanları birer birer toprağa gömeriz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Darbe heveslileri, bildiri başında zaman öldüren hayasızlar, muhtıracı münafıklar, elindeki silahı millete çevirmeyi aklından geçiren vatansızlar önce bizim bedenimizi çiğnemek mecburiyetindedir. Ve böylesi bir an geldiğinde ya şerefimizle şehit oluruz ya da şerefsizleri birer birer toprağa gömeriz" dedi.

11:06 - 6/04/2021 Salı
Güncelleme: 11:43 - 6/04/2021 Salı
Diğer
Devlet Bahçeli
Devlet Bahçeli

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 104 emekli amiralin imzaladığı darbe imalı bildiriyi yine çok sert bir dille eleştirdi.

Bahçeli şu ifadeleri kullandı:


ÖNCE BİZİM BEDENİMİZİ ÇİĞNEMEK MECBURİYETİNDELER

"Darbe heveslileri, bildiri başında zaman öldüren hayasızlar, muhtıracı münafıklar, elindeki silahı millete çevirmeyi aklından geçiren vatansızlar önce bizim bedenimizi çiğnemek mecburiyetindedir. Ve böylesi bir an geldiğinde ya şerefimizle şehit oluruz ya da şerefsizleri birer birer toprağa gömeriz."


Hiç kimsenin Montrö Boğazlar Sözleşmesini tartıştığı yoktur. Montrö Sözleşmesi Lozan'ın ayrılmaz bir parçasıdır.

104 emekli amiral Türk demokrasi tarihinin kara bir lekesidir. 104'lükler büyük bir suç işlemişlerdir. Bu suç cezasız kalamaz. Mavi Vatan'ımızı bu çürüklerle nasıl savunmuşuz. Bu kokuşmuş bildiri bir tür kripto haberleşme midir? Bu aklı kim vermiştir?

TÜRK MİLLETİ HADDİNİ BİLDİRECEK

Aksi halde diye başlayan bildirinin neresi ifade özgürlüğüdür? Bu çağrı açıkça bir darbe çağrısıdır. Bu utanmazlara Türk milleti haddini bildirecek güce sahiptir.

Darbe heveslileri vatansızlar önce bizi çiğnemek zorundadır. Bu bildiriye imza atanların hesap günü gelmiştir.

Hiç kimse sinir uçlarımızla oynamasın, darbeler sahnesi kapanmıştır. Darbe demek uçurum demektir. Darbe demek, kan, göz yaşı demektir. Hayasızlar, muhtıracı münafıklar önce bizim bedenimizi çiğnemek zorundadır. Şerefsizleri birer birer toprağa gömeriz. O 104 emekli amiralin ibreti alem için rütbeleri sökülmeli, emekli maaşları alınmalıdır. Arkasında kim var alayı ortaya çıkarılmalı.

#devlet bahçeli
#mhp
3 yıl önce