|

Osman Nuri Kabaktepe Çamlıca Kulesi'ndeki ücretler hakkında konuştu: İlgili kurumlarla görüşeceğiz

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, TVNET canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı Çamlıca Kulesi'nin giriş ücreti ve menü fiyatlarının yüksek oluşu hakkında konuşan Kabaktepe, "Bu ücretlerle ilgili görüşmelerimizi yaparak elimizden ne geliyor bakacağız. Dünya standartlarında durum nasıl bakalım. İlgili kurumlarla görüşeceğiz." ifadelerini kullandı.

23:08 - 5/06/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Çamlıca Kulesi
Çamlıca Kulesi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, TVNET Genel Müdür Yardımcısı Serhat İbrahimoğlu ve Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı.

Gündeme dair pek çok konuda açıklamalarda bulunan Kabaktepe, geçtiğimiz günlerde açılan Çamlıca Kulesi hakkında da konuştu.

Kuleye giriş ücretinin ve menü fiyatlarının yüksek oluşu hakkında açıklamalarda bulunan Kabaktepe, "Bu ücretlerle ilgili görüşmelerimizi yaparak elimizden ne geliyor bakacağız. Dünya standartlarına da bakalım. İlgili kurumlarla görüşeceğiz. Çamlıca Kulesi hem bir çevre projesi hem de dünya standartlarında bir dijital radyo ve seyir kuledir. İyi bir turizm noktası olacağını düşünüyoruz. Eser ve hizmet siyasetine devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.



#Osman Nuri Kabaktepe
#Çamlıca Kulesi
#AK Parti
3 yıl önce